Home

Over Sheila

Nieuws

Foto's

PK

Renault Clio Cup

Kalender

Links

Contact


PK autoprogramma

 

PK is een objectief autoprogramma dat elke zatedagavond om 17.25 uur te zien was op Nederland 1.  Het werd gepresenteerd door Bas van Putten (muziekwetenschapper en columnist bij Autoweek), Rob Kamphues (racet voor zijn hobby) en Sheila Verschuur.

 

PK ging over auto’s en autorijden, informatie en soms ook met een knipoog. Het programma belicht aspecten die niet voor de hand liggen, veelal gericht op het gedrag en de passie van mensen als het op auto’s aankomt.

 

Nieuw item
Vanaf 19 februari was het tweede seizoen van PK van start gegaan. Bij dit tweede seizoen werd er een nieuw item toegevoegd aan het programma, namelijk Sjeezen met Sheila. In dit item kunnen mensen met een eigen auto racen op circuitpark Zandvoort tegen autocoureur Sheila Verschuur. Wie kan er beter rijden autocoureur Sheila of de niet ervaren bestuurder?

 

Jouw auto, mijn auto
Het onderdeel ‘Jouw auto, mijn auto’ zal ook in het tweede seizoen van PK regelmatig zijn opwachting maken. Hierin geniet de kijker mee hoe twee autobezitters voor een week van auto ruilen. Een ruil die meestal anders uitpakt dan dat de deelnemers voor ogen hebben.

 

Einde PK
Helaas heeft de redactie van PK besloten om de stekker eruit te trekken. Houd mijn site op de hoogte, want wellicht ben ik te vinden in een ander programma.
Koninklijke LandmachtWebsite powered by Inter-ITDutch Power Pack