Home

Over Sheila

Nieuws

Foto's

PK

Renault Clio Cup

Kalender

Links

Contact


Een vernieuwd PK 'sjeest met Sheila' het tweede seizoen in

Zaterdag 24 februari start de KRO met het tweede seizoen van PK. PK is hét autoprogramma waarin ‘alles kan, mag en voorbijkomt’, onder leiding van Bas van Putten, Rob Kamphues en een nieuw gezicht: de 20-jarige racekampioen Sheila Verschuur. Ook de uitzendingen zijn in een nieuw jasje gestoken. Zo heeft Sheila haar eigen rubriek, test zij daarnaast mee met de mannen en gaat het presentatietrio hun dromen achterna. Dit tweede seizoen zal in totaal tien afleveringen tellen en wekelijks worden uitgezonden op maandagavond om 17.25 uur, op Nederland 1.

Nieuwe presentatrice
Om de heren Kamphues en van Putten een beetje in het gareel te houden introduceert PK een nieuwe presentatrice, Sheila Verschuur. Zij was al even eerder te zien in de laatste aflevering van het eerste seizoen. Sheila is regerend Nederlands kampioen in de Seat Cupra cup. Autorijden kan ze dus als geen ander. Om dit te bewijzen zal de bloedfanatieke Sheila wekelijks de uitdaging aangaan met een ieder die denkt onze jonge, blonde presentatrice van het circuit te kunnen racen in ‘Sjeezen met Sheila’.

Testen
In de uiteenlopende tests die in de afleveringen aan bod komen worden niet alleen de duurste droomauto’s getest. Ook campers en bestelauto’s gaan binnenstebuiten. Bij de tests krijgen de heren met enige regelmaat hulp van Sheila die maar al te graag laat zien dat het testen van auto’s niet alleen een mannenaangelegenheid is.

Jouw auto, mijn auto
Het onderdeel ‘Jouw auto, mijn auto’ zal ook in het tweede seizoen van PK regelmatig zijn opwachting maken. Hierin geniet de kijker mee hoe twee autobezitters voor een week van auto ruilen. Een ruil die meestal anders uitpakt dan dat de deelnemers voor ogen hebben.

Dromen
In het vernieuwde PK zullen Rob, Bas en Sheila zich ook overgeven aan hun dromen. Zo ontmoeten we Dario Benuzzi, Ferrari’s illustere testrijder en wat heeft schrijver Herman Brusselmans toch met BMW?!

PK (serie 2), vanaf zaterdag 24 februari, tien weken lang om 17.25 uur op Nederland 1.


naar het nieuwsoverzichtKoninklijke LandmachtWebsite powered by Inter-ITDutch Power Pack