Home

Over Sheila

Nieuws

Foto's

PK

Renault Clio Cup

Kalender

Links

Contact


Familie Verschuur in jury bij Porsche Challenge

Acht finalisten, één Porsche 911 Carrera. Afgelopen zaterdag kreeg Quote’s Elfje een nieuwe eigenaar. Tijdens de finaledag bestreden de finalisten elkaar op het circuit en in de PC Hooftstraat, de uiteindelijke winnaar mocht de Porsche ’s avonds naar huis sturen.

De dag begon bij Pon Porsche Import in Leusden, waar de finalisten een aantal Porsches meekregen. De line-up: een Boxster, een Cayman en drie 911’s. Vanuit Leusden werd in colonne naar Lelystad gereden, waar op het testcircuit van de Rijksdienst Wegverkeer de twee circuittests plaatsvonden.

Onder leiding van de racefamilie Verschuur (Frans, Sheila en Mike) werd eerst een slalomtest afgelegd, gevolgd door een ronde op een gladde, natte ondergrond. En dat alles vrijwel zonder schade; de gele Boxster maakte kennis met een pylon.

De finalisten vervolgden hun missie naar de hoofdstedelijke PC Hoofstraat. De PC-test bestond uit twee delen: bij het insturen van de PC Hooftstraat werden twee golddiggers – boodschappentassen incluis – opgepikt en vervolgens afgezet op de stoep van Oger’s Ralph Lauren-winkel. Achteruit inparkeren voor een kritisch winkelend/flanerend publiek moest daarbij worden doorstaan.

Aan het eind van de dag ontving Ralf van Kan uit de handen van Spyker's formule 1-coureur Christijan Albers de sleutel van de zilvergrijze Porsche 911 Carrera.


naar het nieuwsoverzichtKoninklijke LandmachtWebsite powered by Inter-ITDutch Power Pack