Home

Over Sheila

Nieuws

Foto's

PK

Renault Clio Cup

Kalender

Links

Contact


Sheila zit voorlopig nog thuis!

De vicekampioen van de Renault Clio Cup, Sheila Verschuur, heeft nog geen stoeltje gevonden voor het komende raceseizoen. Afgelopen jaar werd zij door diverse sponsors ondersteunt maar door de crisis hebben deze helaas zich terug getrokken. In 2002 begon Sheila haar carrière in de Toyota Yaris Cup. In deze klasse heeft de snelle dame anderhalf jaar gestreden voordat ze de overstap maakte naar de Seat Cupra Cup. Hier heeft zij twee keer het kampioenschap behaald, in 2004 en 2006.


Uiteindelijk was het tijd voor een nieuwe uitdaging en sinds 2008 strijdt Sheila mee in de Renault Clio Cup en niet onverdienstelijk. Afgelopen jaar eindigde Verschuur als tweede in het kampioenschap. Ook heeft ze afgelopen jaar deelgenomen aan de Europese Clio Cup, dat er toch wel heftiger aan toe gaat dan in Nederland. Tussen alle dertig deelnemers is ze tiende geworden en tweede bij de junioren.

Helaas heeft deze snelle dame voor komend seizoen nog geen racestoel tot haar beschikking. Heeft u interesse of kunt u wellicht iets voor haar betekenen: neem dan gerust contact met haar op via sheila@sheilaverschuur.nl
naar het nieuwsoverzichtKoninklijke LandmachtWebsite powered by Inter-ITDutch Power Pack